Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, august 2020

Måneden starter med en længe ventet konfrontation i forbindelse med administration og deling og det er tiden til at tage beslutninger, som løser pengeproblemer, gæld og lignende. Da en partner er i en tid med økonomisk omstrukturering, er det en god ide at nå til enighed omkring hvordan man skal fortsætte.

Første halvdel af august er en udmærket periode til ferie og rejser, både med venner og børn. Der kan også være romantik på agendaen og det er en dejlig tid til kommunikation og leg. Venner kan især inspirere dig til at tage en chance og tage på eventyr. Denne periode er god til kreative tanker, uddannelse og dynamiske gruppeprojekter – en intens tid hvor du har det med at brænde det lys i begge ender.

Efter den 20. er der en ny fase, med fokus mere på arbejde frem for fornøjelse. Familieemner har forrang på dette tidspunkt, og dine organisatoriske evner hjælper med at skabe orden. Den sidste del af august er en meget bedre periode for dine relationer og du kan hjælpe partnere i deres kamp for at vende tingene når det gælder arbejdet, helbred og økonomi. Denne periode er god til at opklare ting i hjemmet, at smide ting ud som der ikke er behov for og til generel strømlining af måden hjemmet føres på.

Dagens Horoskop